Køb af killing til kæl eller avl

STAYS DK Tohe’s Ariel Blå pige med uspecificeret hvidt Født d.2/4 2022

Køb af killing til avl eller kæl

❤Vi sælger killinger til kæl og andre opdrættere. Så hvis du også er på udkig efter nye gener efter gamle Europæiske og Russiske linjer til din egen fremtidige avl er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores katte har stamfædre/mødre der alle har bevist deres værd i avlen Internationalt.

Alle avlskatte er efter HCM frie linjer.

Vi går ikke på kompromis med avlskattenes sundhed og sind og vores killinger vokser op i huset med vores børn, hund og andre dyr.

En killing der sælges til registreret opdrætter har en pris fra 2200 Euro, alt efter den individuelle killing/kat.

Hvide killinger til avl koster fra 2500 Euro til avl.
Alle hvide killinger vil være BAER testet.

Prisen er altid individuel i fht. den enkelte killings egenskaber og fx farver og afstamning. Alle killinger er tidligst klar til at flytte efter 12 uger i DK ( pr.1/1 2023 tidligst efter 14 uger) eller individuelt senere til udlandet pga rabiesvaccinationer mm.

Vi hjælper dig gerne med vejledning og støtte også hvis du er ny i dit opdræt.

Vi sælges selvfølgelig også vores killinger til gode ansvarlige familier til kæl og evt. udstilling hvis man har lyst til at prøve at udstille. En killing til kæl vil selvfølgelig allerede været kastreret/ steriliseret inden den flytter til sin nye familie.  Pris incl. neutralisering og 1. st vaccination, chipmærkning og registrering og Felis Danica stambog og foder til den første tid mm er 9000 kr.
Dog koster hvide killinger til kæl 11000 kr. 

Overdragelse og flytning til nyt hjem sker tidligst efter 12 uger, og ofte noget senere for en hunkilling.

Kontakt os endelig hvis du har kig på en bestemt killing eller gerne vil kontaktes til at fx at reservere din kommende ønskekilling.

Killinger har Felis Danica Stambog og er altid minimum vaccineret 1. gang, vi bruger kun chipmærkning til alle vores katte. Ligeledes er de behandlet for parasitter og orm efter dyrlægens anbefalinger.

Indimellem søger vi hjem til en tidligere avlskat der er blevet neutraliseret og nu går på "pension". En sådan kat kan selvfølgelig også udstilles hvis ny ejer har lyst til at prøve dette.Disse ældre katte koster 3000kr.

Alle katte, uanset hvilket formål katten sælges til, vil vi altid gå kontrakten igennem inden du accepterer denne og underskriver.

Ved reservation betales der altid 2500 kr. Denne sum tilbagebetales ikke, hvis du fortryder reservationen eller købet. Dette beløb dækker fx udgift til evt. neutralisation mm.

Vi glæder os altid til at møde alle killingernes nye ejer og du er selvfølgelig altid både før, under og efter køb velkommen til at få råd og vejledning af os os.

 

Bentley 2020